Продукти

Разгледани

НОЖИЦА HOFFMANN SOLINGEN ФИЛАЖНА, INOX Преглед отблизо

НОЖИЦА ФИЛАЖНА HOFFMANN SOLINGEN PROFESSIONAL INOX 5.5"

1163

Нов

Професионална филажна ножица HOFFMANN SOLINGEN PROFESSIONAL INOX 5,5" е изработена от стомана INOX от Solingen Германия. Размер 5.5"

Повече детайли

52,00 лв

Бърза поръчка
НОЖИЦА ФИЛАЖНА HOFFMANN SOLINGEN PROFESSIONAL INOX 5.5"
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Козметик лайн Ви предлага една уникална професионална филажна ножица, с която можете да работите през цялата си кариера. Тя няма да се захаби, повреди и деформира и ще реже в продължение на години със същото качество, с което е рязала в първите дни, когато сте я закупили.

Hofmann Solingen Professional е с размер 5.5’’ и ще изтънява коси с всякаква дължина и структура бързо, качествено и прецизно, без да уврежда или накъсва косъма. Макар и със семпъл класически дизайн, тази филажна ножица ще Ви позволи да работите в продължение на часове, без да изпитате доскомфорт или умора в ръката.

Уникалното при всички режещи инструменти, произведени от германската марка Solingen е тяхното високо качество и дълговечност. Това се дължи на внимателния експертен подбор на суровините, използвани при производството на всеки техен продукт.

Тази филажна ножица е изработена от качествена неръждаема стомана Inox. Специфичното за този вид стомана е, че тя е устойчива на петна, трудно се поддава на корозия и не ръждясва толкова лесно, както обикновената стомана. Стоманата Inox се различва от обикновената по съдържанието на хром в своя състав.

Хромът взаимодейства с кислорода от въздуха и създава много фин слой, предпазващ стоманата от корозия. Уникално свойство на неръждаемата стомана е т.нар. самозапечатване (self-pasivation), при което дори повърхностния слой да бъде разрушен, той бързо се възстановява и предпазва стоманата от корозия.

На практика, нито постоянния досег с вода, нито химикалите, използвани във фризьорството ще успеят да повредят или захабят този прецизен професионален инструмент. От Вас, разбира се се изисвка да го поддържате и съхранявате правилно, за да можете да се радвате на неговата помощ, колкото е възможно по-дълго.

Съвети за поддръжка и съхранение:

  • Използвайте фризьорските ножици единствено и само за рязане на коса. Никога не режете с тях други материали, като хартия, платове, кожа и т.н.

  • Винаги почиствайте внимателно ножиците след употреба. Макар и изработени от неръждаема стомана, някои модели могат да се повредят от досега с химикалите, използвани във фризьрството.

  • Смазвайте периодично своя професионален инструмент с качествено смазочно масло. Това ще поддържа движението на режещите инструменти плавно, което ще Ви спести излишни усилия на ръката.

  • Съхранявайте в обособени за целта кутии или калъфи и дръжте далеч от досега на малки деца.a

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

НОЖИЦА ФИЛАЖНА HOFFMANN SOLINGEN PROFESSIONAL INOX 5.5"

НОЖИЦА ФИЛАЖНА HOFFMANN SOLINGEN PROFESSIONAL INOX 5.5"

Професионална филажна ножица HOFFMANN SOLINGEN PROFESSIONAL INOX 5,5" е изработена от стомана INOX от Solingen Германия. Размер 5.5"

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: