Продукти

ИНСТРУМЕНТИ И КОНСУМАТИВИ ЗА ФРИЗЬОРСТВО Съдържа 72 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 72 артикула
Показване на 1 - 12 от 72 артикула

В тази категория сме включили всички важни не електрически инструменти и консумативи, които са необходими за работа във фризьорския салон, като пелерини, четки за оформяне, гребени, ролки за навиване и къдрене, купи и четки за боя, подплънки и ластици за кок, ножици за подстригване и филиране, шапки, фолио за кичури и много други.

Всеки от включените в категорията инструменти и консумативи ще улесни максимално Вашата работа и ще Ви позволи да работите бързо, лесно и прецизно, като отделите време и внимание на най-важното – Вашите клиенти.

С нашите професионални ножици ще можете да подстригвате коси с различна структура и дължина, като постигате винаги перфектни резултати, изготвяйки визията, която клиентите Ви желаят. Всички модели се отличават с ергономичен дизайн и здравина, които ще Ви позволят да работите еднакво ефективно и прецизно в началото и в края на работния ден.

Нашите шапки за кичури и фолио за боядисване са познати на професионалните фризьори със своето изключително качество и здравина, което ще Ви даде възможност да работите спокойно, създавайки шедьоври с косите на клиентите.

Купите за смесване и четките за боядисване ще Ви помогнат при боядисването на косите, докато ролките и четките за оформяне на косата ще Ви гарантират лесно оформяне на прическите и качествена, професионална грижа за косата.

Фризьорите, нуждаещи се от цялата гама инструменти и консумативи ще могат да закупят при нас всичко, което им е нужно, без да губят време, закупувайки продуктите поотделно. Ние предлагаме не просто продукти, а средства за професионално обработване на косата.

Доставка
Поръчай по телефона