Продукти

ИНСТРУМЕНТИ И АПАРАТУРА

ИНСТРУМЕНТИ И АПАРАТУРА Съдържа 28 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 28 артикула
Показване на 1 - 12 от 28 артикула

При създаването на красив маникюр и педикюр се използват голям брой професионални инструменти и апаратура. При нас всеки професионалист може да намери всичко, свързано с изпълнението на неговата работа.

В тази секция на категория маникюр и педикюр сме подбрали продукти с изключително качество. Ние предлагаме невероятно удобни за работа и прецизно режещи ножички за кожички и нокти, а също и шкурки за пети, апарати за терапия с парафин, електрически ръкавици и калцуни, както и хавлиени и консумативи за еднократна употреба.

На тази страница ще откриете всичко, необходимо за своята работа, защото сме се погрижили да се снабдите с най-важните неща, пазарувайки на едно място, без да се налага да губите от ценното си време в търсене на всеки компонент поотделно.

Ние разполагаме с удобни столове за педикюр, на които и Вие и Вашите клиенти ще се чувствате комфортно, а работата ще бъде приятно занимание, вместо уморително задължение. Тук, при нас имате възможност да изберете най-добрия професионален нагревател за парафин, за да предложите най-качествената парафино-терапия.

Самият парафин също можете да откриете на нашия сайт, наред с останалите уреди, инструменти и консумативи, нужни за изготвянето на перфектния маникюр и педикюр. Ние ще Ви предложим уникалната възможност да предложите на своите клиенти най-добрата изработка  на маникюра и най-качествената грижа за стъпалата, с което ще ги спечелите, като редовни клиенти.

В Козметик лайн всеки професионалист винаги намира това, което търси и това, което намира са не просто продукти, а уникално качество на изгодни цени.

Доставка
Поръчай по телефона