Продукти

Грижа за косата: честа употреба, боядисани коси, сухи коси, продукти за обем

Грижа за косата: честа употреба, боядисани коси, сухи коси, продукти за обем Съдържа 32 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 32 артикула
Показване на 1 - 12 от 32 артикула

В тази категория са включени специално разработени козметични продукти, създадени, за да осигурят нежна грижа за косата, под формата на продукти за честа употреба, боядисани коси, сухи коси, продукти за обем.

Всеки един от тези продукти е насочен към конкретен проблем на косата и слапа  и е следствие от дълъг период на проучване и задълбочени медициниски изследвания, за да отговори по най-адекватен начин на най-често срещаните и упорити състояния, пречещи на косата да разкрие своята естествена красота.

Тук ще намерите различни видове шампоани, предназначени за честа употреба, създадени от водещи производители на професионална козметика за коса, както и такива, които ще възвърнат блясъка и здравината на сухата и увредена при боядисване и стилизиране коса.

В категорията присъстват най-качествените продукти, целящи да запазят максимално дълго наситения цвят на боядисаната коса, както и такива, които ще я изпълнят с обем, повдигащ косата от корена до върха.

Здравата и блестяща коса е лесно постижима, благодарение на продуктите от тази категория. Независимо дали ще изберете щадящо средство за измиване или флуид, маска, балсам – Вие ще получите именно това, което категорията обещава и по-конкретно – професионална грижа за косата.

Доставка
Поръчай по телефона