Продукти

Разгледани

Найлонови престилки за боядисване, 30бр. Преглед отблизо

Найлонови престилки за боядисване, 30бр.

Нов

Еднократни престилки за боядисване, 30бр. в пакет.

Повече детайли

5,76 лв

Бърза поръчка
Найлонови престилки за боядисване, 30бр.
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Еднократни престилки за боядисване - 30бр. в пакет.

При много от процедурите, извършвани във фризьорските салони се използват химични субстанции, които не само цапат, но и повреждат фатално облеклото на професионалиста, поради което той се нуждае от сигурна и надеждна защита.

Тъй като Козметик лайн се грижи нищо в работата на фризьора да не му липсва или да затруднява неговата дейност, тук можете да откриете всичко, което ще Ви осигури, така важното спокойствие при изпълнението на всяка манипулация.

Предлагаме Ви комплект престилки за еднократна употреба, предпазващи Вашето облекло по време на боядисване или друг вид манипулация. Това, че престилките са създадени за еднократно ползване спестява ценно време и усилия, необходими за почистване от средствата, изпозлвани при разкрасяването на клиентите.

Престилките са изработени от здрав и устойчив полимер, който няма да позволи проникването на течност до която и да е част от облеклото. Те са изработени от престижната италианска марка MP Hair и са универсален размер, който може да се използва от фризьори с различно телосложение.

В Козметик лайн всеки професионалист може да осигури всичко, което е нужно за неговата работа, гарантирайки си високо качество на изключително изгодни цени.

За да разполагате с най-важните продукти, помагала и консумативи Ви препоръчваме да изберете и подходяща купа за смесване на боя и четка за боядисване.

Количество: 30бр

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

Найлонови престилки за боядисване, 30бр.

Найлонови престилки за боядисване, 30бр.

Еднократни престилки за боядисване, 30бр. в пакет.

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: