Продукти

Разгледани

Купа за боя, черна Преглед отблизо

Купа за боя, черна

Нов

Купа за боя, пластмасова, черна.

Повече детайли

2,76 лв

Бърза поръчка
Купа за боя, черна
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Смесването на бои, обезцветители и други течни и сухи субстанции, използвани във фризьорската професия е важна и отговорна задача, която, за да бъде извършена качествено и прецизно се нуждае от правилните професионални помагала и консумативи.

Козметик лайн Ви предлага удобна и функционална купа за смесване на боя и окислител, която значително ще улесни подоготвката на една сложна и отговорна процедура и ще направи нейното изпълнение много по-бързо и прецизно.

За да бъде годна да оцвети косата, боята трябва да се активира, като се смеси с подходящия окислител в строго определени пропорции. За целта е необходима специална неметална купа,  каквито професионалните фризьори, обезателно използват. Изключително важно е съдът за смесване на двата компонента да не бъде изработен от метал, тъй като това ще предизвика окислителен процес, който ще направи субстанцията практически неизползваема.

Купата, предлагана от Козметик лайн е с необходимата дълбочина, за да се избегне разплискване на течностите в процес на смесване на отделните съставки. Тя има гладки, полегати стени, които подпомагат  точното дозиране на количеството оцветител върху четката при нанасянето му върху косата.

Смесителната  купа е изработена от качествена нечуплива пластмаса. Тя е изключително лека и удобна за работа, благодарение на функционалната си дъжка, осигуряваща удобно захващена на съда по време на апликацията на боята.

Козметик лайн предлага на всички фризьорски салони прекрасни продукти с изключително качество, поднесени на невероятно изгодни цени. Това ще даде възможност на професионалистите да предложат също толкова високо качество на своите клиенти.

За да притежавате всичко необходимо за качествено боядисване на косата, Ви предлагаме да изберете при нас и подходящите четки за боядисване и пелерини.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

Купа за боя, черна

Купа за боя, черна

Купа за боя, пластмасова, черна.

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: