Продукти

Разгледани

Комплект игли за кичури, 3бр. Преглед отблизо

Комплект игли за кичури, 3бр.

Нов

Комплект игли за кичури, 3бр., три размера.

Повече детайли

7,20 лв

Бърза поръчка
Комплект игли за кичури, 3бр.
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Комплект игли за кичури. 3броя – три различни размера.

При създадването на светли кичури на косата най-често се използва специална гумена или силиконова шапка с предварително обособени отвори за изваждане на кичурите. Изваждането на кичурите коса, които следва да бъдат обработени с боя или обезцветител става с помощта на специално създадена за целта игла с връх с формата на кукичка.

Козметик лайн дава възможност на всеки фризьорски салон да изпълни качествено и прецизно тази, съвсем не лека разкрасителна процедура, като се сдобие с комплект игли за изваждане на отделните кичури коса, специално предназначени за професионална употреба.

Комплектът включва три броя игли, всяка от които с различен размер, предназначен за изваждане на различни по големина кичури. Те са изработени от водещ производител на професионални фризьорски помагала и консумативи и ще улеснят максимално изпълнението на манипулацията.

Иглите имат удобни дръжки с ергономична форма, които правят операцията значително по-лесна и бърза. Здравината на тези помощни инструменти е напълно гарантирантирана, за да служат по предназначение продължително време.

В Козметик лайн можете да откриете и подходящата шапка за кичури, както и купи за смесване и четки за нанасяне на боя върху косата. При нас е не само изгодно да се пазарува, но и изключително бързо, лесно и приятно.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

Комплект игли за кичури, 3бр.

Комплект игли за кичури, 3бр.

Комплект игли за кичури, 3бр., три размера.

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: