Продукти

Дренираща и тонизираща серия

Дренираща и тонизираща серия Съдържа 2 продукта.

Показване на 1 - 2 от 2 артикула
Показване на 1 - 2 от 2 артикула

Тази дренираща и тонизираща серия съдържа продукти, целящи да подобрят микроциркулацията в тъканите, активирайки дейността на кръвоносната и лимфна система. Те са създадени на базата на сериозни медицински проучвания, водещи до открития, които ни помагат днес да се преборим с едни от най-упоритите и неестетични проблеми на тялото, като целулит и повяхнала, отпусната кожа.

Продуктите от тази категория са под формата на етерични масла, добити по начин, който запазва максимално техните полезни и лечебни съставки. Тази чистота на маслата цели да осигури мощно въздействие върху проблемните участъци от тялото и да подобри цялостния вид и състояние на кожата.

Маслата имат способността да енергизират и възвръщат еластичността на сухата и отпусната кожа, възстановявайки водния баланс в нейните клетки. Те имат съдоразширяващо и стимулиращо кръвообращението свойства, благодарение на които се подобрява насищането на клетките с кислород, а кожата става отново стегната, здрава и тонизирана.

Дрениращата функция на етеричните масла от тази серия се проявява, като намалява драстично отоците и целулита по ханша, бедрата и корема. Тези продукти са изключително лесни за употреба, не съдържат опасни и дразнещи компоненти и ще превърнат грижата за кожата в приятен ежедневен ритуал.

Доставка
Поръчай по телефона