Продукти

За нас

"Козметик-Лайн" ООД е в професионалния сектор за фризьорство и козметика вече 20 години. Основана през 1995г., компанията работи в услуга на красотата, като се стреми да подбира единствено качествени продукти, инструменти и оборудване, за да могат всички професионалисти и техните клиенти да бъдат доволни от направения избор. Фирмата предлага продукти за коса, лице и тяло, както и козметични уреди, разнообразни инструменти за подстригване и оформяне на коса, консумативи и инструменти за маникюр и педикюр.

 

Нашият асортимент е с доказан произход от Италия. "Козметик-Лайн" е българският партньор на едни от най-реномираните италиански марки продукти и инструменти на пазара. В портфолиото ни фигурират имена, синоним на иновации, непреходен стил и безкомпромисен професионализъм.

 

Богатата гама от стоки, представена от “Козметик-Лайн”, достига до beauty специалистите и потребителите чрез дистрибуторска мрежа в цялата страна. Ако представлявате фризьорски или козметичен салон, ние ще Ви предложим преференциални цени и ще насочим към Вас дистрибутора, отговарящ за зоната, в която се намирате.

Имаме търговски представители за градовете:Варна, Добрич, Русе, Разград, Попово, Шумен, Велико Търново, София и региона, Благоевград, Пловдив и региона. За да се свържете с тях, потърсете ни на тел. 02/858 04 99 или 0878/129 300.

 

Можете да научите повече за компанията в офиса ни в гр. София, ул."Родопски извор" 45. Онези от вас, които предпочитат да пазаруват, след като са се запознали отблизо с продуктите, могат да посетят магазините на “Козметик-Лайн”:

 

Магазин : гр. София, ул.”Родопски извор”, 45; тел.02/8580499, 0878/129300

 

На почитателите на виртуалните покупки пожелаваме приятно пазаруване!


Доставка
Поръчай по телефона