Продукти

Четки за сресване и изсушаване

Четки за сресване и изсушаване Съдържа 33 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 33 артикула
Показване на 1 - 12 от 33 артикула

В тази категория са включени всички инструменти и консумативи, необходими в работата на професионалния фризьор, без които оформянето и стилизирането на прическите, не само не би могло да се извърши прецизно, но в много случаи не би било възможно, въобще.

Тук всеки професионалист ще намери най-качествените четки за коса, гребени, четки за почистване на врат и допълнителни консумативи, като ленти за врата, хартийки за къдрене, ролки и шноли, с чиято помощ ще работи свободно и с лекота, осигурявайки максимален комфорт на своите клиенти.

В категорията са подбрани най-добрите професионални четки за оформяне на косата при изсушаване със сешоар – всяка от които има своите собствени предимства. Те се отличават както по вид и качество на косъма, така и като диаметър – предназначени за обработка на коси с различна дължина и структура.

Гребените, предлагани тук са с изключително качество, като за всяка конкретна манипулация може да се открие подходящ модел. Най-добрите карбонови гребени и четки с естествен косъм ще намерите, именно в тази категория, както и термо четки с йонизираща функция и такива за сресване на косата.

Освен за професионална употреба, включените в категорията продукти могат да се използват и в домашна обстановка, където да помогнат в изготвянето на прически със забележително качество и професионален отпечатък.

Доставка
Поръчай по телефона