Продукти

ЧЕТКИ, ГРЕБЕНИ, РОЛКИ И ДР.

ЧЕТКИ, ГРЕБЕНИ, РОЛКИ И ДР. Съдържа 75 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 75 артикула
Показване на 1 - 12 от 75 артикула

Категорията консумативи за фризьорство включва подкатегория ‘’четки, гребени, ролки и други’’, в която ще намерите бързо и лесно всичко необходимо за професионалното изготвяне на красиви и трайни прически. Тук ще откриете изключително здрави и качествени консумативи, които ще можете да използвате в своята работа в продължение на години.

Тук Ви предлагаме богата гама от гребени, изработени от специални материали, като дърво и карбон, които ще направят сресването на косата лесно, без накъсване или наелектризиране на косъма. Някои от моделите са многофункционални и могат да се използват както за подстригване, така и за всички останали фризьорски манипулации, а други имат строго специфично предназначение, тъй като са конструирани, съобразно характеристиките на конкретната процедура.

Ние Ви предлагаме и голям избор от четки за оформяне на косата при изсушаване със сешоар, като най-добрите ни модели са с естествен косъм за лесно и гладко оформяне на прическата. Оформящите четки, включени в тази подкатегория имат различна широчина, което ще Ви позволи да изберете най-подходящата за всяка коса, в зависимост от нейната дължина и структура на косъма.

Професионалните фризьори ще открият тук най-добрите професионални ролки, както и консумативи за еднократна употреба, предназначени също за изготвяне на здрави и еластични къдрици.

Дребните детайли от инструментариума на фризьра, като ластици, подплънки за кок и щъркели за захващане на косата са не по-малко важни от всички останали инструменти, използвани във фризьорството – ето защо ние Ви ги предлагаме отново с изключително качество, здравина и удобство при употреба, за да можете да се концентрирате върху най-важното – красотата на своите клиенти.