Продукти

Бутикова серия за косата Liding Care

Бутикова серия за косата Liding Care Съдържа 19 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 19 артикула
Показване на 1 - 12 от 19 артикула

В тази секция на категория ‘’грижа за косата’’ ще откриете бутиковата серия Liding Care на италианския производител Kemon, създадена да предостави нежна, но изключително ефективна грижа на сухата, третирана и увредена коса.

Тук ще намерите всичко необходимо за пълното възстановяване на косата, за да се радвате на здрава, блестяща и пълна с живот и обем коса. Продуктите включват както серия шампоани, предназначени за всеки тип коса и нейните проблеми, така и богата гама от маски, които ще върнат здравината и блясъка на косата, като същевременно се погрижат и за скалпа.

Маските, включени в колекцията Liding Care се предлагат под формата на мека консистенция, спрей за директно нанасяне върху косъма, а също и като олио-маска 10в1. Всеки от тези продукти е напълно способен да отговори на нуждите на третираната коса, като премахне всеки проблем за минимално време.

С продуктите на Cemon ще премахнете успешно жълтите оттенъци на изрусената коса и ще заздравите своите изкусителни къдрици. Косата Ви вече няма да бъде застрашена от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи, защото слънцезащитната серия на марката ще Ви се притече на помощ.

Мъжете, също ще открият своята козметика в серията Liding Care. За тях са създадени безценни възстановяващи и лечебни продукти, чиято употреба носи не само ползи, но и невероятно удоволствие.

Продуктите на Кемон от бутиковата серия Liding Care са изработени на базата на изцяло натурални фитокомпоненти, като растенията и билките, включени в състава на козметиката са израснали под грижите на биосертифицирани земеделски производители,  предоставени с гаранция за чистота и качество на съставките.

Доставка
Поръчай по телефона