Продукти

Разгледани

Окси крем 20Vol(6%) Преглед отблизо

Кремообразен окислител 20Vol(6%)

Нов

Кремообразен окислител със съдържание на кислородна вода 6%. Този вид окислител е предназначен за изсветляване с 1-2 тона и за по-добро покритие на белите коси.

Производител: Kemon, Italy

Повече детайли

1,92 лв

Бърза поръчка
Кремообразен окислител 20Vol(6%)
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Кремообразен окислител

Кремообразният окислител (активатор), който Ви предлагаме служи за оцветяване ‘’тон в тон’’ и за изсветляване с 1-2 тона без да е необходимо предварително обезцветяване на косите.  Неговото основно предимство се състои в това, че има кремообразна структура, позволяваща лесно нанасяне на боята по цялата дължина на косата, като по този начин се избягва разтичане и неравномерно оцветяване на дългите коси.

Продуктът представлява универсална окислителна емулсия, която може да се смесва с няколко модела бои от различни серии на същия производител, като:Cramer Color, Color Performance и Kay Color, като за всяка боя от различните серии смесването на боя и окислител трябва да бъде в различни пропорции.

Този окислител служи за трайно боядисване на косата, чрез употреба на окислителни бои. Специфичното при този тип бои е, че самите те са безцветни и се нуждаят от катализатор, който да активира пигментните компоненти в тях.

Употребата на окислителни бои осигурява трайно боядисване на косата и пълно покритие на белите коси. След оцветяване с  този тип колоранти, косата не може да възвърне естествения си цвят, тъй като пигментите, съдържащи се в боята проникват в сърцевината на косъма и променят завинаги неговата пигментация.

Съотношение на смесване:

  •          За Cramer Color съотношението на смесване е 1:1 (100мл боя + 100 мл оксидант) или 1: 1.5 за серията ‘’суперизсветляващи’’.

  •          За Color Performance съотношението на смесване е 1:1.5 (60мл боя + 90мл оксидант)

  •          За Kay Color съотношението на смесване е 1: 1.5 (100мл боя + 150мл оксидант)

  •          Важно е да знаете, че: Окислител от 20 Vol съдържа кислороден прекис с концентрация 6% и служи за оцветяване тон върху тон и минимално изсветляване на косата до 1-2 тона.

  • В случай, че желаният от Вас нюанс е по-тъмен, изберете окислител с по-малка конценрация на кислородна вода.

Важно:

Спазвайте стриктно указанията за смесване на боя и окислител;

Смесвайте компоненетите, непосредствено преди да нанесете боята върху косата;

Не запазвайте останалото количество боя за следващо боядисване, тъй като след дълъг престой активните съставки в сместа се деактивират.

Съхранявайте боите и окислителите добре затворени на тъмно и проветриво място;

Пазете очите от попадане на окислител по време на боядисване!

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

Кремообразен окислител 20Vol(6%)

Кремообразен окислител 20Vol(6%)

Кремообразен окислител със съдържание на кислородна вода 6%. Този вид окислител е предназначен за изсветляване с 1-2 тона и за по-добро покритие на белите коси.

Производител: Kemon, Italy

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: