Продукти

Окси крем 10Vol(3%) Преглед отблизо

Кремообразен окислител 10Vol(3%)

Нов

1,92 лв

Бърза поръчка
Кремообразен окислител 10Vol(3%)
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Кислородният прекис е основна съставка на трайните амонячни бои за коса. Той служи, като активатор на пигментните компоненти, съдържащи се в окислителните бои, тъй като особеното при тях е, че те, самостоятелно не могат да оцветят косата в желания нюанс. От окислителната емулсия и по-точно от процентното съдържание на кислороден прекис в нея зависи по какъв начин ще бъде оцветена косата при боядисване.

Боите, съдържащи амоняк служат за трайно оцветяване на косата, след което тя не може да възвърне първоначалния си цвят, тъй като пигментите съдържащи се в активираната боя проникват във вътрешността на косъма и променят завинаги нейната естествена пигментация. Този тип бои имат свойството да покриват 100% белите коси, оцветявайки ги за дълъг период от време, което ги прави предпочитани от болшинството жени по света.

Предимството на кремообразната окислителна емулсия:

Кремообразният окислител (активатор), който Ви предлагаме служи за трайно оцветяване в по-тъмен цвят и за придаване на нюанс на предварително обезцветени коси.  Неговото основно предимство се състои в това, че е под формата на кремообразна консистенция, даваща възможност за лесно нанасяне по цялата дължина на косата, като по този начин се предотвратява разтичане и неравномерно оцветяване на дългите коси.

 Този продукт представлява универсална окислителна емулсия, съвместима с боите от сериите: Cramer Color, Color Performance и Kay Color, като желаният цвят се определя от концентрацията на кислородна вода в окислителя и съотношението между боя и активатор.

Важно е да се знае, че при смесване на боя и окислител съотношението на двата компонента и процентното съдържание на кислородна вода в окислителя определят цвета, който ще получите, затова е важно да изберете внимателно окислителят, с който ще активирате боята:

 

  •          За Cramer Color съотношението на смесване е 1:1 (100мл боя + 100 мл оксидант) или 1: 1.5 за серията ‘’суперизсветляващи’’.

  •          За Color Performance съотношението на смесване е 1:1.5 (60мл боя + 90мл оксидант)

  •          За Kay Color съотношението на смесване е 1: 1.5 (100мл боя + 150мл окисдант)

Оксидант от 10V служи за потъмняване и за оцветяване на обезцветени коси;

Важно:

Смесвайте компонентите, непосредствено преди да нанесете боята върху косата;

Съхранявайте боите и окислителите добре затворени, на тъмно и проветриво място;

Пазете очите от попадане на окислител по време на боядисване!

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

Кремообразен окислител 10Vol(3%)

Кремообразен окислител 10Vol(3%)

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: