Продукти

Разгледани

Намалена цена! KAY COLOR - БОЯ ЗА КОСА С АМОНЯК Преглед отблизо

KAY COLOR - БОЯ ЗА КОСА С АМОНЯК

Нов

Професионална боя за коса с амоняк за трайно оцветяване на косите. Туба от 100мл за смесване със 150мл окислител. Повече информация прочетете по-долу.

Производител: Kepro, Italy

Повече детайли

7,98 лв

-3,42 лв

11,40 лв

Бърза поръчка
KAY COLOR - БОЯ ЗА КОСА С АМОНЯК
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Характеристики

Грамаж 100мл

Повече информация

Продукт: Боя за коса с амоняк за трайно оцветяване на косата Kay Color

Производител: Kepro – Италия

Количество: 100мл

Представяме Ви изключително качествена професионална боя за коса с амоняк за трайно оцветяване на косите Kay Color. Тя се предлага в туба от 100мл, предназначена за смесване със 150мл окислител.

Kay Color e кремообразна боя за трайно боядисване на косата с ниско съдържание на амоняк. Тя е обогатена с витаминен комплекс, който подхранва и защитава косите от увреждане, което я прави подходяща за боядисване на тънки, сухи и третирани коси.

Въпреки ниското съдържание на амоняк, тази боя има свойството да покрива 100% белите коси, осигурявайки трайни и лъскави нюанси. Нейната кремообразна структура дава възможност за лесно нанасяне по цялата дължина на косъма, предотвратявайки разтичането и неравномерното оцветяване на дългите коси.

Kay Color се предлага в туба от 100мл, заедно с окислител от 150мл, които при смесване създават количество от 250мл, което е напълно достатъчно за двукратно оцветяване дори на дълги коси. За да можете да използвате една опаковка от тази боя двукратно, смесвайте половината количество при всяко боядисване. Дръжте останалото количество в добре затворени туби, на тъмно и прохладно място.

Каталогът с цветове на Kay Color съдържа цели 87 нюанса, които ще задоволят вкуса и изискванията на всяка дама. За да получите избрания цвят, обаче е важно да спазвате стриктно инструкциите и съотношението при смесването на боя и оксидант.

При избора на оксикрем Kay Color имайте предвид, че:

  • Оксидант от 10Vol служи за оцветяване на обезцветени коси.
  • Оксидант от 20Vol служи за оцветяване тон върху тон, за покритие на бели коси, за изсветляване с един тон.
  • Оксидант 30Vol служи за изсветляване с 2-3 тона.
  • Оксидант от 40Vol служи за изсветляване с 4 тона. За изсветляване с повече от 4 тона, препоръчваме употребата на серията „суперизсветляващи".

Можете да изберете необходимия окислител от тук: http://cosmeticline.bg/obezcvetiteli-i-okisliteli/.

За да се радвате на по-дълготраен цвят е желателно косите да се измиват с шампоан за боядисани коси на същия производител: http://cosmeticline.bg/kozmetika-za-boqdisani-kosi/shampoan-za-bojdisani-kosi-kay-color-life-cena.

При поддържане на цвета не е необходимо да боядисвате косата по цялата и дължина. Достатъчно е само да нанесете сместа върху корените и да я разрешите.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

KAY COLOR - БОЯ ЗА КОСА С АМОНЯК

KAY COLOR - БОЯ ЗА КОСА С АМОНЯК

Професионална боя за коса с амоняк за трайно оцветяване на косите. Туба от 100мл за смесване със 150мл окислител. Повече информация прочетете по-долу.

Производител: Kepro, Italy

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: