Продукти

Разгледани

Професионална боя за коса - CRAMER COLOR с амоняк

Нов

Професионална боя за коса Крамер Колор е с изключително високо качество, предназначена за трайно оцветяване на косите. Тя е разработена на основата на Кокосово Олио и дава класическо и сигурно оцветяване и перфектно покритие на белите коси.

MADE IN ITALY, KEMON S.p.A.

Повече детайли

18,60 лв

Бърза поръчка
Професионална боя за коса - CRAMER COLOR с амоняк
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Защо да изберем професионална боя за коса Крамер Колор

Крамер колор е професионална кремообразна боя за коса с висока ефективност, създадена на основата на кокосово олио, която дава класическо и сигурно оцветяване. Нейните характеристики и предимства са:

 • ВИСОКА ЗАЩИТНА СИЛА;
 • НИСКА АЛКАЛНОСТ;
 • СЪОТНОШЕНИЕ НА СМЕСВАНЕ 100МЛ + 100МЛ;
 • ОТЛИЧНО ПОКРИТИЕ НА БЕЛИТЕ КОСИ;
 • ОТЛИЧНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ ВЪВ ВРЕМЕТО;
 • НЕ ОЦВЕТЯВА СКАЛПА;
 • НЕ ПРОВОКИРА СЪРБЕЖИ;
 • ИМА ПРИЯТЕН АРОМАТ;
 • ИЗСВЕТЛЯВА ДО 4 ТОНА И ПОВЕЧЕ;
 • БОГАТА ГАМА ЦВЕТОВЕ: 91;
 • ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ МОГАТ ДА СЕ СМЕСВАТ ПОМЕЖДУ СИ;

Високата защитна сила е осигурена от кокосовото олио, което се съдържа в нейната основа и свойствата, които има: овлажняващи, омекотяващи и подхранващи.

Кокосовото олио, използвано за създаването на тази професионална боя за коса е деликатно за скалпа и подобрява проникването на продукта в дълбочина до основата на косите.

Ниска алкалност на боята води до леко отваряне на люспите(скуамите) на външната обвивка на косъма, не дразни скалпа и реализира едно по-брилянтно и лъскаво оцветяване и е максимално щадящо за косата.

Съотношението на смесване е 1:1, т.е. 100 мл от тубата Cramer Color се смесват със 100 мл от оксиданта Uni oxy - получава се по-голямо количество от стандартното на готов продукт за апликация. Това определя едно съотношение между цена и количество, което е много изгодно. Богатата гама от цветове и богатият избор на нюанси позволява да се реализират всички желани от клиента оцветявания.

Високата защитна сила се дължи на омекотяващите, подхранващи и проникващи свойства на кокосовото олио, съдържащо се в основата на боята. Боята се отнася грижливо, пази косите и скалпа. Отличната издръжливост на цвета във времето: Cramer color гарантира стабилност и издръжливост на цвета.

Не оцветява скалпа, защото олиото от кокос и омекотителите в основата на боята осигуряват резултат, който се постига без подобен неприятен ефект.

Не провокира сърбежи: високата защитна сила на съставките прави Cramer Color продукт, който не дразни и не провокира сърбежи.

Приятен аромат: приятният аромат на Cramer Color се дължи на ниското съдържание на амоняк.

Изсветлява до 4 тона и повече: със серията “супер изсветляваща” могат да се изсветлят повече от 4 тона.

Всички нюанси могат да се смесват помежду си: 87-те нюанса предлагат богат избор, тази характеристика увеличава възможностите, позволявайки индивидуализиране на нюанса.

желателно е след боядисване, за да се запази цвета за дълго време да използвате шампоан за боядисани коси на същия производител: http://cosmeticline.bg/butikova-seriya-za-kosata-liding-care/happy-color-shampoo-shampoan-za-boyadisani-kosi-cena

Моля, изберете към избраната от вас професионална боя за коса, оксидант от 100мл (10V, 20V, 30V) или 150мл от 40V, имайки предвид, че:

 • Оксидант от 10V служи за потъмняване и за оцветяване на обезцветени коси;
 • Оксидант от 20V служи за оцветяване тон в тон или за изсветляване с 1-2 тона;
 • Оксидант от 30V служи за оцветяване с изсветляване с 2-3 тона;
 • Оксидант от 40V служи за изсветляване с 4 тона

Изберете професионална боя за коса Крамер Колор и се насладете на избора си 

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Степен 
2019-01-16

Страхотна !

Най-хубавата боя за изсветляване на тъмния корен и поддържаща жива и хубаво боядисана руса коса !!! Нито Лореал,нито Алфапарф,нито Фармавита,Кюн,Матрикс и т.н.... Това е боята ако искате рус корен без обезцветяване!!!

Напишете свой отзив !

Напишете отзив

Професионална боя за коса - CRAMER COLOR с амоняк

Професионална боя за коса - CRAMER COLOR с амоняк

Професионална боя за коса Крамер Колор е с изключително високо качество, предназначена за трайно оцветяване на косите. Тя е разработена на основата на Кокосово Олио и дава класическо и сигурно оцветяване и перфектно покритие на белите коси.

MADE IN ITALY, KEMON S.p.A.

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: