Продукти

Бои за коса и оцветители

Бои за коса и оцветители Съдържа 25 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 25 артикула
Показване на 1 - 12 от 25 артикула

В тази категория ще намерите висококачествени професионални бои за коса и оцветители, предназначени за трайно боядисване на косата. Всяка от предлаганите в каталога марки и видове бои отговаря на съвременните изисквания за качество и безопасност на козметичните продукти.

Тук ще намерите както бои със съдържание на амоняк, така и безамонячни - предпочитани, поради своето хипоалергенно и щадящо косата въздействие. Много от боите в категорията не съдържат парафенилендиамин, който е сред съставките на 98% от боите за коса и е основен причинител на алегрии и раздразнения при боядисване.

Голяма част от боите, които ще намерите в категорията съдържат натурални съставки, предоставени от Био сертифицирани ферми, специализирани в отглеждането на растения и билки с доказано полезни свойства, които ще се погрижат за здравето и красотата на Вашата коса.

Тук се намират и необходимите при боядисване на косата окислители и активатори, като в зависимост от желания нюанс можете да намерите лесно най-подходящия активатор за своите цели. Сред продуктите ще откриете и оцветяващи шампоани, както и такива, предпазващи цвета от нежелани оттенъци.

Открийте своя продукт и се насладете на богатството на дълготрайните цветове.