В редиците на козметичната индустрия присъстват както марки със съмнителна репутация, така и имена, доказали резултатността си с качество, иновации и оригиналност. Като виден представител на втората категория брандове, Sol.fine оправдава доверието на почитателите си с хармоничния триумф на природата и науката, залегнал в мисията на производителя Cosmolab. Ето защо не е учудващо, че концепцията NaturalGreen характеризира линията на марката Care.

Фундамент на серията са екстракти с изцяло натурален произход, смесени с деликатни ПАВ, омекотители и последно поколение стимуланти. Без наличие на Sodium Lauryl Sulfate (SLS) и Sodium Laureth Sulfate (SLES), продуктите имат ефикасно козметично и подхранващо действие, придружено от максимална грижа за скалпа и косите.

Създадена, за да удовлетвори желанията и на най-претенциозните любители на професионални продукти за коса от цял свят, Sol.fineCare е водопад от експертно разработени предложения, обособени в три групи. IntensiveCareSolution решава специфични проблеми на скалпа, като пърхот, косопад, мазни корени и сухи краища. Цел на RitualCareе да достави на фоликулите ценни масла, които енергизират със силата на жожоба, витамин Е и сладък бадем.

 

TakeCare пък е посветена на 5 особености на различните типове коса: нужда от често миене, третиране на тънък или къдрав косъм, възстановяване на увредени или поддържане на боядисани коси. Всяка от публиките на съответната подсерия получава най-доброто, постигнато след безброй проучвания на доказалите се специалисти от екипа на Cosmolabи Sol.fine. Освен с ненадминато действие, линията се отличава и с ненатрапчив дизайн на опаковките, в унисон с италианското чувство за стил и мярка.

 

Първата стъпка към пленяващия вид на косата е чистотата. С шампоана за ежедневна употреба Sol.fineDailyShampoo косите са идеално измити, меки, лъскави и лесни за сресване, без да се нарушава естественият хидролипиден слой на скалпа. След употребата на продукта се препоръчва маска-спрей Sol.fineDailyConditioner. Нейната роля е с помощта на екстракт от водорасли да направи косите копринени и да премахне електростатичността.

 

Тънката коса изисква особено внимание заради фината структура и трудното поддаване на оформяне. Затова вълшебниците от Cosmolab са сътворили Hair Fine Shampoo: шампоан за фини и тънки коси, който измива нежно крехкия косъм, благодарение на

безценния комплекс с креатин и екстракта от житни кълнове. Продуктът се съчетава чудесно с Hair Fine Treatment. Тази маска за коса подарява изключителен обем на слабите коси чрез протеини от жито и соя.

 

Къдрокосите последователи на Sol.fineTakeCare могат да разчитат не само на преса за коса, за да укротят немирните си вълни. ЗатяхсаFrizzy Hair ShampooиSol.fine Frizzy Hair Conditioner. Шампоанът за къдрави и сухи коси ги снабдява със сила и еластичност, а маската, съдържаща див кестен и морски водорасли, има заслугата, за да са гладки и послушни.

 

Фоликулите, подложени на силно третиране, се нуждаят от продукт с възстановяващ и подхранващ ефект, гарантиращ мекота. Точно като Repair Dynamic Spray. Двуфазният спрей се слави със завиден интензитет, получен от медицинска марихуана и четвъртични полимери.

 

Притежателките на боядисани коси знаят значението на трайността на цвета между отделните третирания. За разлика от повечето маски за коса, Hair Color Conditioner не само защитава ефикасно косите, но и с любезната подкрепа на восък от зехтин гарантира продължителната наситеност на багрите.

 

Наслади се на многообразието от предложения на Sol.fineTakeCareтук