Sol.fine Natural Color: 50 нюанса цветно

 

Cosmolab е култово име за виртуозите в beauty сферата. Италианската компания стои зад популярната марка Sol.fine, позната с високото качество на своите професионални продукти за коса. Фокусът на бранда е вълшебната триада Tecno, Care, Style. Бои за коса, решения за проблеми на скалпа и предложения за ефектно стилизиране присъстват във всеки реномиран салон в Европа и останалата част от завоювания с финес от екипа на Cosmolabсвят.

 

“Прогрес чрез простота” е мотото на Sol.fine, формулирано от продуктовия мениджър на серията Андреа Джулиани. Линията, разработена от специалисти, може да бъде описана с три думи: естественост, ефикасност, ефективност. Деликатните аромати, минималистичният шик на опаковките и хармоничните цветове на продуктите с етикет Sol.fine говорят за стремежа на Cosmolab да изгради бранд, който налага достъпно качество, далече от агресивния имидж на повечето конкурентни стоки. Ефикасността е налице благодарение на фундаменталната цел на компанията, а именно- чрез последните технологии да създава продукти с блестящи резултати, които се отнасят с нужното внимание към скалпа и различните типове коса. Отличният ефект, допълнен от разумна цена, е част от безкрайния списък с преимущества на марката.

Сред тях важно място заемат и даровете от природата, обилно присъстващи във всеки флакон от линията. Комплексът от масла и екстракти радва косъма с неустоимата комбинация от сила и нежност, запазена марка на серията. Идеята NaturalGreen вдъхновява ескпертите на Sol.fine, които включват безценни вещества във всеки проект на бранда.

 

Гвоздей в колекцията от изкушаващи ценителите на красотата наслади е Sol.fineNaturalColor. Боя за коса с окисление, продуктът печели симпатии с виталния микс от натурални съставки. Алое вера, житни протеини, олио от жожоба, екстракти от бамбук, лайка и пантенол правят боядисването ароматна приказка. Практичната кремообразна консистенция впечатлява с липсата на PPD(парафенилендиамин) и ниското съдържание на амоняк, осигуряващо деликатна грижа към косите и скалпа. Лесната употреба, перфектното покритие на белите коси и надеждността, гарантирана от новаторската формула, са само част от десетките предимства на продукта. Боята е незаменима и заради подхранващото си действие, което подобрява вида на косата. Предпочелите Sol.fineNaturalColor могат да избират между 50 нюанса с изумителна издръжливост във времето. Пълното съответствие на цветовата гама в каталога пък е несравнимо удобство както за стилистите, така и за клиентите на Cosmolab.

Един от най-видните представители на отбора от професионални бои за коса на

престижния производител се изявява в тандем с подходящ окислител. Sol.Fine Oxy е кремообразна емулсия, която се смесва и с NaturalColor, и с прахообразния син обезцветител Color Sol.Fine Bleach. Последният изсветлява до 7 тона естествени коси, като прилепва плътно към косъма от корените до краищата и подарява прецизно и сигурно обезцветяване.