Liding Tecno: Somewhere over the rainbow

 

Всички сме чували емблематичната песен от “Магьосникът от Оз”. Нарицателно за триумф на фантазията, филмът често въодушевява творците за създаването на поредния им шедьовър. Така може да бъде определена и палитрата от предложения, с които Kemon присъства на пазара. Компанията провокира специалистите в салоните за красота и жадните за блясък клиенти с новаторски професионални продукти за коса с натураленсъстав. Бои за коса, средства за грижа и оформяне правят фабриката популярна по цялото земно кълбо и я превръщат в синоним на оригиналност и непокорен дух.

 

Един от многобройните поводи за гордост на Kemonе LIDING. Забележителната серия съдържа цялостна гама от продукти, които бързо и ефективно задоволяват нуждите на фризьорите и потребителите. Екипът на компанията е сътворил решения за най-често срещаните проблеми на скалпа, “нарисувал” е платно с дъга от бои за оцветяването й и се е постарал за нейното стилизиране. Водени от идеята за уникалността на почитателите на престижната марка, наследниците на Ночентини разработват подсерии с точно определена аудитория и безкомпромисни постижения.

 

Поредното доказателство за неуморимия прогрес на Kemonе LIDINGTecno. Колекцията включва всички артикули, нужни за качествено боядисване (професионални бои за коса и оцветители), както и технически продукти (окислители, обезцветители, къдрини и кремове за трайно изправяне). Източник на вдъхновение за специалисти и аматьори в науката за красотата, гамата печели овации за интензивен цвят, сияен блясък и неподправена лекота.

 

ФлагманинаLIDING TecnoсаNaYoиYo Coloring. Технологичната иновация в боите за коса NaYo е най-новата разработка на Kemon. Професионалната боя за коса без амоняк и парафенилендиамини(PPD) съдържа натурални екстракти от сертифицирани еко земеделски производители. Пчелен восък и екстракт от невен с успокояващо и противовъзпалително действие;олио от ленено семе, което хидратира, дава мекота и блясък;екстракт от кисело мляко,защитаващо фибрите на косъма, са ключът към успеха на марката. Бърза и лесна за употреба, NaYo оцветява косите в 86 впечатляващи нюанса.

Продуктът няма аналог заради ексклузивната YoColorSystem, която не само гарантира брилянтни цветове, но и бди за здравето на косата с безценните свойства на киселото мляко. Научното достижение на Kemon е посветено на дамите, за които яркият забележим нюанс на косите е задължителен, а подхранването им- част от магията “OvertheRainbow”, досущ като при Дороти.

 

Базирана на кисело мляко е и боята за коса YoColoring. Тя се отличава с уникален начин на оцветяване, който категорично, но и нежно покрива белите коси с прецизна точност на нюансите. Боя за коса без амоняк и разпространените в повечето подобни продукти агресивни алкални съставки,YoColoring е резултат от усилията на екипа на Kemon да генерира най-добрите формули, характеризиращи се с благотворно въздействие върху косата. Творенията на бранда се използват заедно с активатор. Оксидантът се смесва с боя за коса и дава трайни оттенъци, катоедновременно изсветлява естествените коси до два тона иотлично покрива белите.

 

Открий всичко необходимо за боядисването тук