Косата е най-забележимата част от външния вид и визитна картичка на своята притежателка. Изборът на цвят, тип прическа, аксесоари казва много за личния стил и често е причина за аплодисменти или критики. Колкото и оформянето на гривата да е от съществено значение, очарованието й би било немислимо без здрава основа. Именно идеята за силни и добре поддържани коси вдъхновява Kemon за създаването на бутиковата серия LidingCare.

 

Специалистите от екипа на лидера в професионалната козметика за коса са разработили истинско бижу: колекция от 12 гами продукти, предназначени за специфичните нужди на хората с афинитет към прелестна визия. Новите попълнения в асортимента на италианската фабрика въодушевяват почитателите й в десетки страни по света с натурален произход, високо качество и актуалност, адекватна на модните тенденции. Шампоани; маски; лосиони; възстановяващи, подхранващи и лечебни мазила глезят тялото и косата с природни екстракти от биосертифицирани ферми. Творенията с марка LidingCare са подходящи за работещи момичета и момчета с оскъдно време, които обичат да се наслаждават на здрава и красива коса.

 

HairPride, BalanceTouch и PureSensation са линии на бранда, посветени на грижите за различните типове коса. Продуктите задоволяват потребностите на фоликулите с интензивно подхранване, резултат от съчетаването на най-доброто от науката и природата. Скалпът получава нежна деликатност от предложенията с лека и богата на полезни вещества текстура. Продуктите от подсерията HairRelief са незаменими при възстановяването на увредените коси, CurlLoverзащитават къдрокоските, а SunnyTouchса безценни при излагане на слънчевилъчи.

С LuckyManKemon радва и мъжката част от човечеството. Суетните господа привличат женските погледи, използвайки специално разработените за тях хидратиращи и стилизиращи творения от палитрата с възможности на LidingCare. Шишенцата с надпис HappyColor гарантират дълготраен цвят и блясък на третираните коси, а MagicCondвпечатляват с микс от блага за издръжливост и еластичност на фибрите на косъма. SilkyFeelправи прическата копринено гладка и лъскава, а с ежедневната употреба на LovelyDay косите са идеално чисти, меки и лесни за разресване. Любителите на забележимия обем пък могат да разчитат на мигновено повдигане, достъпно с VolumePassion.

 

Хит в съкровищницата на LidingCare са мултифункционалните решения, които обединяват 10 ползи в 1 продукт. Иновацията без аналог сред конкурентите е задължителна придобивка за всички, които искат минимум усилия и максимум резултати. Пример за подобно козметично вълшебство е маската за увредени коси HairReliefMagicTreatment, която преобразява с помощта наекстракт от амарант; рициново, ленено и лимоново масло; лопен; жълта лайка; хеликризум италикум. Сензация със същия респектиращ брой предимства е и маската CurlLoverMagicCream, превръщаща къдриците в еластични и бляскави вълни. 10 в 1 е формулата на успеха при SilkyFeelMagicOil. Продуктът е симбиоза между маска и олио и предотвратява двойните краища и сухия вид на косата, предпазвайки я от атмосферните влияния и UV лъчите.

Роля на щит срещу слънцето има и SunnyTouchMagicSpray. Двуфазният защитен спрей за коса е представител на отбора “10 в 1”, като се отличава с успокояващ и подхранващ ефект върху изложения на знойни горещини скалп. Очаквано добра е комбинацията “3 в 1” при LuckyManHair & Body. Шампоан, балсам и душ гел хидратират тялото и косата на съвременния Адам, оставяйки му усещане за свежест чрез екстракт от мексиканския кактус опунция.

 

Запознай се с LidingCare тук