Палитрата с професионални продукти за коса на Kemon е отдавна познатa със своето качество, иновативност и оригинален поглед към грижата за най-женствения аксесоар. Бои, шампоани, балсами, лосиони глезят кичурите с естествени съставки, съчетаващи най-доброто от даровете на природата. Важен акцент в асортимента на италианската фабрика са предложенията за стилизиране. Безспорен лидер сред тях е колекция, еталон за нестандартни хрумвания и неподражаем стил.

 

Страст, стил, съблазън

 

HairManya привлича вниманието още с наименованието си. Мнозина свързват понятието “мания” с нездрав порив към нещо или някого. По-свободомислещите пък асоциират думата със страстно преследване на конкретна цел. Именно такъв е стремежът на творците в Kemon: да създадат продукти, с помощта на които всеки да се отдаде на манията за постигане на неотразима визия.

Вакса за коса, брилянтин, гел, пяна, флуид, спрей правят чудеса в тандем със сешоара и четката. С ретро полъх или футуристично намигване, фризурата, сътворена с HairManya, е истинска сензация. Впечатляващият обем и ултра силната фиксация вече не са мираж, а лъскавият вид е по-натурален от всякога. Романтични вълни, пригладени кокове, закачливи плитки… Вариациите са безброй, а осъществяването им- удоволствие, дължащо се на лесната употреба на продуктите.

Освен с многообразие, линията се отличава и с хидратиращото и тонизиращо действие, което имат предложенията на Kemon. Така прическата е не само главозамайващо съблазнителна, но и постигането й не вреди на косата.

 

Шеметен цвят и ухание на успех

 

Творенията с марка HairManya моделират различните типове коса, давайки им обем, блясък и изключителна трайност. Продуктите са предпочитани и заради необичайните форми на флаконите, които греят в ярки преливащи се цветове. Жълто, зелено, лилаво, оранжево надничат от опаковките, загатващи за пъстрия ефект от използването им.

Колекцията покорява и със свежи аромати, даряващи неповторими усещания. Кокос, канела, горски плодове, лимон, сандалово дърво, мускус, къпина галят сетивата на

фризьори и редови кокетки от Европа и целия свят, доказали лоялността си към продукцията на компанията. Този неустоим коктейл прави стилизирането празник, а крайният резултат е ефект “Уау”.

 

Оформи със замах

 

Творчески настроените фенове на Kemon могат да оформят прическата си, доверявайки се на звездите от HairManya. Сред тях блести ултра силният гел за коса Kaos, незаменим при подчертаване на детайлите. Благодарение на силната фиксация и продължителното му действие, създадената фризура е непоклатима, а притежателите й- пример за нестандартно мислене.

Подарък за любителките на къдриците, които искат да ги постигнат без много усилия, е HiDensity. В комбинация със сешоар и дифузор, кремът извайва впечатляващи форми, пленяващи одобрителни погледи.

След моделиране със сешоар и четка, финалният щрих с Dreamfix е задължителен. Лакът осигурява шармантен облик на косите и гарантира трайно въздействие върху ценителите на модата за коса. Конкурент на продукта е Diamond. Спреят образува лъскав филм около косъма, изсъхва моментално и дава моментален блясък на всеки тип прическа, без да я омазнява или утежнява.

 

Избери своя продукт HairManyaтук