HairDesign: Великолепната петорка

 

Видал Сасун казва: “За мен прическата е архитектура с човешки елемент”. Думите на световноизвестния коафьор, създател на стайлинга във фризурите, потвърждават отдавна откритата формула на забележителния външен вид: форма и креативност. Въоръжени с преси за коса, сешоари, маши за къдрене и други незаменими представители на beauty- арсеналa, артистите в салоните за красота извайват шедьоври, привличащи като магнит. Безспорен е фактът, че с вълшебните фризьорски ножици се преобразява не само визията, но и осанката на доверилия се на своя Фигаро ценител. Тази пленяваща трансформация обаче би била немислима без качествени професионални продукти за коса. Ето защо изборът на точните стилизанти е в основата на всяка прическа с бъдещ статут на легенда.

 

Глобалният бранд Sol.fine е сред най-разпознаваемите имена в козметичната индустрия. Марката на Cosmolab стои зад респектиращи серии, посветени на цялостната грижа за кашмирения аксесоар. Една от най-титулуваните линии на италианския гигант е HairDesign. Макар да е съставена от едва пет продукта, гамата е истински подарък за естетите. Пяна, спрей, крем, лак и гел в удобни флакони с изчистен дизайн и отличителни розови надписи съпътстват появата на сензационни скулптури от коса.

 

С Creation Mousse сложните и гъвкави дълготрайни решения са на една ръка разстояние. Креативната моделираща пяна улеснява въртенето на четката и редуцира електростатичността, оставяйки косите лъскави и безупречно стилизирани. Отлична е за употреба при изсушаване по естествен начин или с дифузор.

 

Ако държите на изключителния обем и мекия, естествен контрол над косата, Creation Primer е вашият продукт. Спреят е идеален за използване преди изсушаване или подстригване, дава плътност и елиминира сухотата на косите, подпомагайки лесното им разресване. Може да послужи и за освежаване на фризурата между две измивания.

 

За да се справите успешно с капризите на иначе прекрасните къдрици и да подхраните сухите фоликули, се доверете на Curly Cream. Кремът прави къдравите и сухи коси копринени, еластични и силни. Незаменим е при поддържането на вълните и облика на прическата, а блясъкът е гарантиран чак до следващото миене.

 

Creation Spray е ценен съюзник при постигането на неотразим имидж. Нанесен на влажни коси, екологичният спрейулесняваоформянето с различни четки за коса и сешоар, създава обем, придава сатенено сияние и откроява детайли от прическата. Нейното стабилно фиксиране пък е налице след няколко впръсквания на суха коса.

 

Sol.fine впечатляваисCreative Gel. Продуктътеextra strong гел с ултраблясък, койтодаряванафризуратастабилностисвежмокърполъх. Благодарение на специалната му структура с „брокатен” акцент, косите са жизнени и закачливи. Подходящ е за всеки тип косъм, като е особено необходим за поддръжка и стилизиране на къси прически и такива с разрошен ефект.

 

Виж как да засияеш с HairDesignтук