Продукти

УВЕЛИЧИТЕЛНО СТЪКЛО СЪС СТАТИВ Преглед отблизо

УВЕЛИЧИТЕЛНО СТЪКЛО СЪС СТАТИВ

7826

Нов

228,00 лв

Бърза поръчка
УВЕЛИЧИТЕЛНО СТЪКЛО СЪС СТАТИВ
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

За да разполагат със средство, осигуряващо перфектно наблюдение на микроскопични участъци от кожата на своите клиенти и пациенти, професионалистите, работещи в сферата на разкрасяването и дерматологията се нуждаят от увеличително стъкло. То им осигурява много добра осветеност и увеличение  на проблеми зони от кожата, за да могат да бъдат диагностицирани и успешно лекувани различни проблеми.

Увеличителното стъкло, познато още, като лампа-лупа позволява да се третират спокойно микро участъци от лицето и тялото на клиента, без да се засягат здрави тъкани. Същевременно, благодарение на него процедурите и манипулациите се извършват много по-качествено, бързо и прецизно.

Козметик лайн предлага на всички козметични салони и дерматологични кабинети едно много функционално, практично и прецизно увеличително стъкло. Неговото основно предимство се състои в това, че уредът е разположен върху подвижен статив, което Ви дава свободата да го местите с лекота до всяка точка на салона или кабинета и да го използвате там, където Ви е необходимо в момента.

Стативът на този модел увеличително стъкло има 5 леко плъзгащи се, изключително маневрени колелца, които дават възможност, без никакви усилия да преместите увеличителната лампа до всяка зона, обособена, като работна, по начин, който няма да застраши целостта на този така важен уред.

Чупещото се рамо и въртящата се в различни посоки глава на уреда Ви дават възможност да го позиционирате по най-удобния за Вас или клиента начин. Благодарение на това удобство на стойката, Вие ще можете да наблюдавате с лекота всяка част от тялото или лицето на клиента си, като сменяте с лекота зоната на наблюдение.

Увеличителното стъкло (лупа) дава увеличение на наблюдаваната зона до 3.5 диоптъра, което е един много висок диапазон на наблюдение. Моделът изпозлва LED лампа за осветяване на кожната повърхност, предлагаща модерна, екологично чиста и безвредна светлина.

Студената или LED светлината има предимството да не излъчва топлина по време на работа. По този начин се избягва нагряване на кожата, когато уредът е в близост до клиента. Това е особено необходимо при някои кожни заболявания, както и при зони, третирани с различни козметични или лечебни продукти, които са несъвместими с топлината. Студената светлина не дразни и уморява очите при продължителна работа, което още едно предимство на този професионален уред.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

УВЕЛИЧИТЕЛНО СТЪКЛО СЪС СТАТИВ

УВЕЛИЧИТЕЛНО СТЪКЛО СЪС СТАТИВ

Напишете отзив