Продукти

АПАРАТУРА ЗА КОЗМЕТИЧНИ САЛОНИ

АПАРАТУРА ЗА КОЗМЕТИЧНИ САЛОНИ Съдържа 2 продукта.

Показване на 1 - 2 от 2 артикула
Показване на 1 - 2 от 2 артикула

Тази категория съдържа всичко необходимо за извършване на лечебни, разкрасителни и коригиращи процедури, прилагани в салоните за красота. Тук всеки новооткрит или нуждаещ се от реновиране козметичен салон ще открие най-качествените уреди и най-високотехнологичната апаратура, създадена изцяло за професионална употреба.

Сред козметичните уреди ще откриете както компактни уреди за изпълнение на само една козметична манипулация, така и комбинирани козметични апарати, с чиято помощ ще можете да извършите голям брой разкрасителни процедури, оперирайки само с един уред.

В категорията ще срещнете козметични комбайни с 2, 5 и дори 8 функции, които ще Ви позволят да спестите от работната площ на своя салон и средства при неговото оборудване. Работата със всеки от тях е улеснена максимално от производителя, за да можете да изпълните по най-добрия начин сложните и отговорни разкрасителни процедури. Всеки от уредите се предлага с гаранция за качество и дълъг експлоатационен живот.

Тук всеки професионален козметик може да избере най-прецизната увеличителна лампа, която ще му позволи да предостави на своите клиенти винаги точна диагностика и прецизно коригиране на проблемите, дори в най-деликатните зони, без опасност от засягане и нараняване на здрави тъкани в съседните зони.

За добрата хигиена на инструментите, накрайниците на уредите и консумативите можете да се погрижите, като изберете няй-подходящия за Вашия салон UV  стерилизатор, който ще осигури максимална безопасност за здравето на Вашите клиенти.

Категорията дава възможност на професионалистите да оборудват своя козметичен салон с всичко, с което съвременният салон трябва да разполага, по на-лесния начин и на най-изгодни цени.