Продукти

Разгледани

Намалена цена! АПАРАТ ЗА КОЛА-МАСКА ПАТРОН BASIC Преглед отблизо

АПАРАТ ЗА КОЛА-МАСКА ПАТРОН BASIC

7736

Нов

Апарат за затопляне на кола маска в патрон. Производител: MPHAIR, ITALY.

Повече детайли

36,80 лв

-9,20 лв

46,00 лв

Бърза поръчка
АПАРАТ ЗА КОЛА-МАСКА ПАТРОН BASIC
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Апарат за прецизно нагряване на кола маска флакон от 100мл - Basic ще послужи за една перфектно извършена процедура по обезкосмяване, независимо дали тя се осъществява в козметичен салон или в домашни условия. Неговото наличие улеснява и ускорява значително самата манипулация и води до гарантирано добри резултати.

Защо да използваме този нагревател?

Загряването на кола маска патрон може да се извърши по различни начини, като например да се затопли на водна баня или в микровълнова фурна, но най-прецизно, восъкът се разтопява до необходимата температура, когато за целта се използва нагревател, създаден специално за кола маска във флакон с рол он апликатор.

На пазара се предлага огромно разнообразие от нагреватели за кола маска патрон, но едни от най-качествените и безопасни модели са тези, създадени от водещи европейски производители на професионални уреди за разкрасяване.

Като една от най-известните и предпочитани от професионалистите марки – MPHair – Италия предлага професионални нагреватели за разтопяване на кола маска флакон от 100мл, които се отличават от всички останали модели по много критерии. На първо място е изключителното качество на изработката и материалите, което гарантира не само дългия експлоатационен живот на уреда, но и пълната безопасност по време на работа.

Този професионален мини нагревател има удобна ергономична форма, осигуряваща добър захват и прецизност на движенията при нанасяне на восъка върху кожата, което е от определящо значение за качеството на самата епилация. Нагревателят е оборудван с реле, което дава възможност за поддържане на една постоянна температура на продукта, което спестява нуждата от прекъсване на манипулацията за повторно нагряване.

Нагревател Basic притежава също светлинен индикатор, показващ работата на уреда, както и стабилна широка основа, гарантираща правилното съхранение на кола маската, предотвратявайки изтичане и запушване на рол он апликатора. Този професионален уред е съвместим не само с продуктите на MP Hair, но и с всички видове кола маска патрон от 100мл.

Характеристики и предимства на нагревател за кола маска патрон Basic:

  • Изключително качество на материалите и изработката

  • Максимална безопасност по време на работа

  • Удобство при апликация на кола маската върху кожата

  • Термо реле за поддържане на постоянна темпераура

  • Светлинен индикатор, показващ работата на уреда

  • Стабилна широка основа, предотвратяваща изтичане на восъка

  • Бързо и точно затопляне на продукта.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

АПАРАТ ЗА КОЛА-МАСКА ПАТРОН BASIC

АПАРАТ ЗА КОЛА-МАСКА ПАТРОН BASIC

Апарат за затопляне на кола маска в патрон. Производител: MPHAIR, ITALY.

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: