Продукти

ЛОСИОН ЗА ОФОРМЯНЕ НА КОСИТЕ KAY STYLING LOTION Преглед отблизо

ЛОСИОН ЗА ОФОРМЯНЕ НА КОСИТЕ KAY STYLING LOTION

Нов

2,40 лв

Бърза поръчка
ЛОСИОН ЗА ОФОРМЯНЕ НА КОСИТЕ KAY STYLING LOTION
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Styling Lotion е стилизиращ лосион, помагащ на косите да бъдат оформени в красива и дълготрайна прическа. Той е част от уникалната стилизираща серия Kay Finish, включваща продукти с двойно предназначение – да подпомагат оформянето на косата и същевременно да я подхранват и защитават от увреждане.

Този лосион се нанася върху чисти коси, без да се изплаква. Неговото предназначение е да улеснява стилизирането, като подобрява драстично състоянието на косата, използвайки своята специална укрепваща и предпазваща формула.

Styling Lotion има уникалното свойство да образува лек защитен филм около косъма и по този начин да предпазва косата от влага и други неблагоприятни въздействия. Неговата употреба преди стилизиране с маша, преса или сешоар ще предпази косата от термично увреждане и същевременно ще я направи по-податлива на моделиране, по-гладка, лъскава и еластична, а прическата – значително по-дълготрайна.

Обогатен с уникална комбинация от житни протеини, Фитокератин и Алое Барбаденсис, този оформящ косите лосион ще проникне в сърцевината на косъма и ще го подхрани и хидратира в дълбочина. Той с лекота ще възстанови структурата на сухия, третиран и изтощен,  косъм, правейки косата здрава, блестяща и копринено мека. Употребата на този продукт не изисква никаква предварителна подготовка и отнема само няколко секунди.

С Kay Styling Lotion ще имате лесно и бързо оформена прическа, напълно възстановени и защитени коси, максимален блясък и дълготрайност на фризурата, постигнати с лекота и за кратко време. Професионалната серия стилизиращи продукти Kay Finish Ви дава възможност да постигате винаги перфектни резултати с минимални усилия и средства, радвайки се на здрава, красива и идеално фризирана коса.

Начин на употреба:

Нанесете върху предварително измита суха или леко подсушена мокра коса. Разнесете равномерно по цялата дължина или само в сектора, който се нуждае от въстановяване и стилизиране. Пристъпете към изсушаване и оформяне по желания начин.

  • Продукт без отмиване

  • Подходящ за суха, увредена и неподатлива на стилизиране коса

  • Придава дълготраен блясък и заглажда косата

  • Улеснява моделирането на косата

  • Защитава косъма от вредни атмосферни въздействия

  • Предпазва от увреждане при термична обработка

  • Образува защитен филм около косъма

  • Обогатен с житни протеини, Фитокератен и Алое Барбаденсис

  • Прониква в косъма, като го възстановява и подхранва

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

ЛОСИОН ЗА ОФОРМЯНЕ НА КОСИТЕ KAY STYLING LOTION

ЛОСИОН ЗА ОФОРМЯНЕ НА КОСИТЕ KAY STYLING LOTION

Напишете отзив