Продукти

Намалена цена! ЛАК ЗА КОСА С ПОМПА KAY FINISH Преглед отблизо

ЛАК ЗА КОСА С ПОМПА KAY FINISH

Нов

11,76 лв

-5,04 лв

16,80 лв

Бърза поръчка
ЛАК ЗА КОСА С ПОМПА KAY FINISH
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Kay Finish е една от най-престижните серии стилизанти за коса, които Козметик Лайн прави достъпни не само за професионалните фризьори, но и за всеки желаещ да оформи и запази за дълго своята красива прическа. Серията включва продукти, създадени да се погрижат както за визията на косата, така и за нейното здраве.

HairSpray Kay Finish е лак за коса със силна издържливост и дълготрайна поддръжка на прическата. Той се нанася чрез помпа, тъй като при неговото създаване не са използвани аерозоли, които са вредни не само за хората, но и за природата, която ни заобикаля. Нанасянето става също така лесно и прецизно, като за целта е небоходим определен брой напомпвания, според силата на фиксацията, която се търси.

Лакът за коса на Kay Finish осигурява дълготрайна издържливост дори на най-сложните прически. Той фиксира стабилно косата без да я слепва и кара да изглежда неестествено, като в същото време придава невероятен обем и брилянтен блясък, който продължава до следващото измиване на косите.

Този специален професионален лак за коса е обогатен с Фитокератин и Алое Барбаденсис, които ще се погрижат за здравето на косата и скалпа, като заздравят и подхранят кожата и косъма в дълбочина. Една специална смола, съдържаща се в лака осигурява максимална устойчивост на прическата при висока влажност, което значи, че Вашата прическа ще се запази перфектно дори в дъждовно време.

Съчетание между защита, дълбоко подхранване, силна и трайна фиксация и грижа за природата – този уникален лак за коса ще Ви накара да преосмислите своите възгледи за козметичните продукти. Този изключително качествен стилизант изсъхва за секунди и се премахва лесно чрез сресване с четка или гребен.

Използвайте върху сухи коси след оформяне на прическата

Броят впръсквания се определя от силата на фиксацията, която желаете да постигнете

Впръсквайте от разстояние 20-30см, като внимавате продуктът да не попадне в очите

  • Не съдържа аерозоли

  • Осигурява силна и дълготрайна поддръжка дори на най-сложните прически

  • Придава обем и дълготраен блясък

  • Подхранва и възстановява косата и скалпа

  • Максимална устойчивост на прическата при влажно време

  • Премахва се лесно чрез сресване с четка или гребен

Количество:250мл

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

ЛАК ЗА КОСА С ПОМПА KAY FINISH

ЛАК ЗА КОСА С ПОМПА KAY FINISH

Напишете отзив