Продукти

Разгледани

Намалена цена! ВАКСА ЗА КОСА FREESTYLE Преглед отблизо

ВАКСА ЗА КОСА FREESTYLE

Нов

FREESTYLE  е крем-вакса за коса, която откроява и подчертава детайли от прическата, без да я фиксира силно.

Повече детайли

13,86 лв

-30%

19,80 лв

Бърза поръчка
ВАКСА ЗА КОСА FREESTYLE
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Характеристики

Грамаж 50мл

Повече информация

Ваксата е специален продукт за фиксиране и моделиране на косата на кичури или в различни форми. Тя има гъста и плътна текстура, което се дължи на нейното високо съдържание на восък.

Ваксата за коса е доста различна от продуктите, базирани на вода като гелът и пяната, тъй като тя не притежава свойството да засъхва върху косъма. С вакса може да се придаде същата форма и блясък, както с гел и пяна, но с нея косата остава гъвкава, за разлика от другите стилизанти, при чиято употреба косата остава твърда. Тази гъвкавост позволява на всеки да фиксира и промени стила на прическата си през деня, като само прокара пръсти през косата си.

Италианската компания Kemon Ви предлага свой неповторим вариант на класическата вакса за коса. Freestyle е крем-вакса, подходяща за подчертаване и открояване на детайли от прическата. Тя притежава невероятното свойство да придава еластична фиксация и сатенен блясък на косите без да ги утежнява и омазнява. Нейният прекрасен аромат на лимон ще Ви съпътства през целия ден, събуждайки и освежавайки сетвата Ви.

С Freestyle ще можете да се радвате на гъвкава и трайна фиксация на прическата, като същевременно ще имате възможност да моделирате косата в различни форми без никакви усилия.

Начин на употреба:

Нанасяйте ваксата върху чиста коса, оформяйки и моделирайки прическата. Този продукт може да се използва както върху суха, така и върху мокра коса, но по-добър стилизиращ ефект се постига, когато  се нанася върху суха коса.

Важно:

Не нанасяйте твърде голямо количество вакса наведнъж, тъй като тя не се маха от косата докато не бъде измита, освен това прекалено голямото количество вакса ще утежни прическата и ще и придаде неестетичен вид.

За да оформите къдрици или връхчетата на косата си, нанасяйте постепенно по малко вакса докато постигнете желания резултат. За оформянето използвайте пръстите на ръцете си, като леко намачквате отделни кичури коса, за да подчертаете къдриците или с леко пощипване с пръстите, за да оформите върховете.

Тъй като ваксата не съдържа вода и е с високо съдържание на восък тя се измива значително по-трудно от другите стилизанти. Използвайте специални дълбоко почистващи шампоани, за да премахнете продукта напълно от косата си.

Количество: 50мл

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

ВАКСА ЗА КОСА FREESTYLE

ВАКСА ЗА КОСА FREESTYLE

FREESTYLE  е крем-вакса за коса, която откроява и подчертава детайли от прическата, без да я фиксира силно.

Напишете отзив