Продукти

Разгледани

Намалена цена! БРИЛЯНТИН NEON Преглед отблизо

БРИЛЯНТИН NEON

Нов

NEON е брилянтин, който подчертава и откроява детайли от прическата.

Повече информяция можете да намерите по-долу.

Повече детайли

18,44 лв

-30%

26,34 лв

Бърза поръчка
БРИЛЯНТИН NEON
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Характеристики

Грамаж 50мл

Повече информация

Брилянинът за коса е с гелообразна,  восъкоподобна субстанция и служи за оформяне на прическата, като и се придаде специална форма или се подчертаят само някои ефектни детайли от нея. Брилянтинът прави косата гладка и лъскава, като същевременно я кара да стои по определен начин. За разлика от лака за коса и гела, той не изсъхва и обикновено се отмива доста трудно. Най-лесно се премахва с шампоан с високо съдържание на измивни компоненти или с вид обезмаслител за коса.

NEON е брилянтин за лесно и бързо подчертаване и открояване на детайли от прическата, придавайки и лек мокър ефект. Той има свойството да придава невероятно силен блясък и да фиксира меко косите, без да ги утежнява и с него ще можете да експериментирате със своята визия и да придадете на косата си неповторим ретро вид.

Neon е продукт на италианската марка Kemon, включен в серията стилизанти за коса Hair Manya. Този продукт, както всички останали продукти от серията се отличава с високо качество и способност да се улесни създаването и фиксирането на прическите. Серията Hair Manya е предназначена за професионална употреба, но благодарение на Козметик лайн вече всеки има свободен достъп до тази качествена стилизираща колекция за коса.

С продуктите на Kemon всеки любител на домашното разкрасяване може да се превърне в първокачествен стилист, ескпериментирайки с различни прически или фиксирайки трайно вече създадени такива.

Начин на употреба:

Малко количество продукт се разтрива леко между пръстите, след което се нанася върху влажни или сухи коси, за да се оформят или подчертаят детайли от прическата.

Полезни съвети:

За да оформите къдрици с мокър ефект или да подчертаете връхчетата на косата си, нанасяйте постепенно по малко количество от продукта, докато постигнете желания резултат. За оформянето използвайте пръстите на ръцете си, като леко намачквате отделни кичури коса, за да подчертаете къдриците или с леко пощипване с пръстите, за да оформите върховете.

Не нанасяйте твърде голямо количество от продукта наведнъж, тъй като той не може да се премахне от косата, докато тя не бъде измита. Прекалено голямото количество брилянтин ще утежни прическата, ще придаде неестетичен вид на косата и значително ще затрудни моделирането в желаната форма.

Количество: 50мл

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

БРИЛЯНТИН NEON

БРИЛЯНТИН NEON

NEON е брилянтин, който подчертава и откроява детайли от прическата.

Повече информяция можете да намерите по-долу.

Напишете отзив