Продукти

Намалена цена! МАСАЖЕН КРЕМ ЗА ГЪРДИТЕ Преглед отблизо

МАСАЖЕН КРЕМ ЗА ГЪРДИТЕ

Нов

22,28 лв

-14,86 лв

37,14 лв

Бърза поръчка
МАСАЖЕН КРЕМ ЗА ГЪРДИТЕ
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Масажът, независимо към коя част от тялото е насочен има чудодейно въздействие, но когато се прилага върху деликатните женски гърди, ползите са неоспорими и то в няколко аспекта. На първо място масажът има свойството да активира кръвообращението, като по този начин стимулира храненето на тъканите и производството на колаген и еластин.

Освен, неспоримите ползи за състоянието на кожата, масажът на гърдите може да ги повдигне забележимо и дори да ги уголеми, поради което към него трябва да се подхожда изключително сериозно,  внимателно и с постоянство, за да има всяка жена по-стегнат и привлекателен бюст.

Crema Massaggio Seno е нежна масажна емулсия от серията козметика за тяло Dermapura Spa на италианския производител на професионална козметика Kepro. Както всички продукти от серията, така и масажният крем съдържат незаменими натурални съставки, подбрани внимателно и комбинирани прецизно, с цел да се усети в кратки срокове ползата от тяхното синергично действие.

Богатата на активни вещества и ценни микроелементи масажна емулсия стимулира обменните процеси и обновяването на клетките, като по този начин предпазва кожата от отпускане на съединителната тъкан на по-късен етап.

Масажният крем за гърди може да се комбинира със стягащия флуид за бюст Fluido Seno от същата серия козметика за тяло на Kepro, с цел да се постигнат още по-добри и трайни резултати.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество от Crema Massaggio Seno върху, предварително почистена и подсушена кожа и втривайте с нежни, кръгообразни масажни движения до пълното абсорбиране на продукта. За постигане на по-бърз и качествен резултат използвайте поне два пъти седмично.

Количество: 30мл

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

МАСАЖЕН КРЕМ ЗА ГЪРДИТЕ

МАСАЖЕН КРЕМ ЗА ГЪРДИТЕ

Напишете отзив