Продукти

МНОГОКРАТНА ПЕЛЕРИНА ЗА БОЯДИСВАНЕ, PVC Преглед отблизо

МНОГОКРАТНА ПЕЛЕРИНА ЗА БОЯДИСВАНЕ, PVC

7803

Нов

МАТЕРИАЛ 100% PVC

Повече детайли

16,20 лв

Бърза поръчка
МНОГОКРАТНА ПЕЛЕРИНА ЗА БОЯДИСВАНЕ, PVC
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Козметик лайн предлага на всички професионални фризьори пелерина за боядисване с изключително високо качество. Тя е изработена от 100% PVC материал, който се почиства с невероятна лекота и позволява многократна и дългосрочна употреба. Пелерината ще защити напълно дрехите и кожата на Вашите клиенти при извършване на голяма част от разкрасителните процедури, като същевременно ще им позволи да се чувстват спокойно и приятно.

Многократната PVC пелерина се отличава с изключителна ширина и дължина. Това позволява да се покрие почти цялото тяло на клиента, с цел да се предпазят максимално от зацапване всички части от облеклото на клиента.

При голяма част от фризьорските процедури, като боядисване, обезцветяване, изсветляване на кичури и студено къдрене се използват химични вещества, които, веднъж попаднали върху дрехите не могат да бъдат премахнати и остават, увреждайки тъканите и материите. Фризьорът е длъжен да защити всяка част от облеклото и кожата на клиента, грижейки се за неговата визия, ето защо пелерината е задължителен компонент от консумативите, използвани в салоните за разкрасяване.

Много фризьорски салони използват пелерини за еднократна употреба, но някои от професионалистите залагат на многократно използваемите модели. Това е така, защото пелерината, изработена от качествен PVC материал е много по-плътна и устойчива на разкъсване и повреждане, което гарантира пълната защита на клиента при извършване на манипулацията.

Материалът, от който е изработена тази предпазваща пелерина позволява почистване с подходящите хигиенни средства. За целта, обаче не се препоръчва употребата на прекалено агресивни препарати, които могат да нарушат целостта на материята.

Създайте удобство и сигурност на своите клиенти, възползвайки се от невероятните предложения на Козметик лайн. При нас ще намерите всичко необходимо да улесните и повишите качеството на своята работа, което ще Ви помогне да създадете удобство и уют на своите клиенти.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

МНОГОКРАТНА ПЕЛЕРИНА ЗА БОЯДИСВАНЕ, PVC

МНОГОКРАТНА ПЕЛЕРИНА ЗА БОЯДИСВАНЕ, PVC

МАТЕРИАЛ 100% PVC

Напишете отзив

Клиентите купили този продукт закупиха и: