Продукти

МЕНЗУРА ЦВЕТНА, 120мл Преглед отблизо

МЕНЗУРА ЦВЕТНА, 120мл

7768

Нов

2,52 лв

Бърза поръчка
МЕНЗУРА ЦВЕТНА, 120мл
Вашият телефон:

Добавяне към списъка с желания

Поръчай по телефона

Повече информация

Козметик лайн предлага на всички фризьорски салони удобна и елегантна мерителна мензура, с която смесването на отделните продукти ще става бързо, лесно и приятно. Тя е предназначена за прецизно отмерване на отделните химични и козметични средства за обработка на косата, за да се създаде перфектното съотношение между отделните компоненти.

Мензурата е необходима при отмерване на различни съставки, като бои, обезцветители и стилизанти, когато се извършва обезцветяване, изсветляване или друг вид химична обработка на косата. С нейна помощ се измерват точните количества и по този начин се гарантира качественото изпълнение на процедурите.

Тази цветна мензура е с вместимост 120мл, което е напълно достатъчно, за да се отмерят правилно субстанциите, необходими за всяка процедура. Този прецизен професионален съд има непрозрачни цветни стени, които имат за цел да внесат ведра нотка в трудната и отговорна работа на фризьора.

Мерителният съд има широка основа, осигуряваща необходимата стабилност, с цел да се избегне падане и инцидентно разливане на съдържанието. Удобният широк улей в горната част на мензурата улеснява максимално прехвърлянето на съдържанието в друг съд, след като завърши отмерването. В този професионален мерителен съд могат да се отмерват както течни, така и сухи субстанции, необходими при обработването на косите.

Тази компактна цветна мензура ще улесни значително работата на фризьора и ще я направи много по-прецизна и безопасна. Както всички продукти, които Козметик лайн предлага на своите клиенти и мерителната мензура се отличава с изключително качество и здравина, а също и със стилен и елегантен дизайн.

Ние предлагаме качество на достъпни цени, за да можете и Вие на свой ред да предложите същото на своите клиенти.

Всички цени са с включен ДДС

Отзиви

Напишете отзив

МЕНЗУРА ЦВЕТНА, 120мл

МЕНЗУРА ЦВЕТНА, 120мл

Напишете отзив